Portofoliu Eurosmart

FORNETTI ROMÂNIA SRL

Companie cu o vechime pe piață de peste 20 de ani, principalul jucător pe piața produselor de panificație congelate având cea mai mare rețea de franciză în domeniu din România. a  întâmpinat dificultăți economice odată cu criza economică din anii 2009-2010, fiind nevoita sa ceara intrarea in insolventa. Ca urmare a implementării Planului de reorganizare intocmit in colaborare cu administratorul judiciar Eurosmart, societatea a iesit din insolventa si a ajuns din nou pe un trend ascendent, diversificându-și activitatea și pe piața de retail, azi fiind membru a unui mare grup internațional.

LEFRUMARIN SRL

Are ca principal obiect de activitate „Fabricare a produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)și dezvoltă o gama de produse cu un înalt grad de diversificare

RADET CONSTANȚA

Societatea de distribuție și furnizare a energiei termice în Municipiul Constanța.

CET Arad SA

Autorizat ANRE pentru producția și furnizarea de energie electrică și termică în cogenerare. Asigura energia termică necesară consumatorilor casnici și noncasnici din Municipiul Arad.

ELECTROCENTRALE ORADEA SA

Compania a activat in industria producatoare de energie electrica si termica.

Faliment

VECTRA SERVICE SRL

Este o companie ce a executat lucrări de construcții de drumuri, autostrăzi, piste aeroportuare, lucrări de arta poduri, pasaje, lucrări de terasamente, lucrări de consolidare versanți, lucrări de îmbunătatiri funciare, lucrări de amenajări pârtii schi, drumuri și platforme, incinte; lucrări de construcție a conductelor și rezervoarelor de apă și sistemelor de canalizare si servicii de deszăpezire.

ALPINE SA

Companie ce a realizat lucrari de infrastuctura, imbunatatiri funciare precum si constructii rezidentiale si nerezidentiale, subsidiara a Grupului Alpine din Austria.

Veritas Panciu

Cunoscută în ţară prin celebra şampanie de Panciu. Istoria acesteia a început în anul 1958, când s-a destupat prima sticlă de şampanie de Panciu. Un deceniu mai târziu celebrele hrube, cunoscute sub numele domnitorului Ştefan cel Mare, au început să fie populate cu butelii de şampanie pentru învechire. Șampania albă era fabricată din trei soiuri de vin diferite: unul dominant, Sauvignon Blanc, o treime Pinot Griş şi, în completare, Fetească Albă. Şampania roşie era tot un cupaj din trei vinuri: Pinot Noir, Merlot şi Fetească Neagră.

C+C SA

Societatea Comercială S.C C+C S.A. este unul din cei mai mari producători de mezeluri din zona de Vest a României.C+C are o gamă diversificată de produse specifice activității, începând de la carne proaspătă sau congelată și terminând cu preparate din carne, care necesită prelucrări speciale – cremwurști din piept de pui, polonez din piept de pui, salamuri crud-uscate, salamuri fiert-afumate, cârnați, pateuri, specialități Românești și specialități afumate.

ENERGO SA

Peste 30 de ani de experiență în domeniu, recunoscută în rândul companiilor de structuri metalice după calitatea lucrărilor de confecții metalice medii și grele, structuri metalice pentru construcții civile și industriale, elemente componente și utilaje pentru construcții, a căror ofertă acoperă o gamă largă de servicii specifice de la construcții metalice (debitare, asamblare și sudare) la prelucrări mecanice și sablare/vopsire.

ICCO ENERG

Companie care furnizeaza energie electrica in conditii avantajoase de pret, catre consumatori industriali, oferind servicii energetice la standarde inalte de calitate precum:

  • asistenta pre-contractuala si dupa incheierea contractului de furnizare
  • incheierea de contracte auxiliare obligatorii pe piata de energie electrica din Romania
  • analiza consumului orar pana la cea a consumului anual
  • informatii referitoare la reglementarile pietei de energie electrica din Romania
  • asistenta tehnica prin personal calificat

ICCO Electric

Este o companie cu competențe în antreprenoriatul în instalații electrice, producție de tablouri electrice, proiectarea și instalarea sistemelor de iluminat și balizaj aeroportuar, furnizarea de sisteme de control pentru automatizări industriale și comercializarea de echipamente electrice, și care este recunoscută ca o marcă de înaltă calitate ce stă în topul performanței și profesionalismului în domeniul echipamentelor electrice.

A.D.M. FARM SRL

Companie ce active in piata distribuitorilor de produse farmaceutice, ajungand sa controleze in anul 2011 o cota de piata de 7%.

SANTA SA

Este o companie cu o experiență de peste 30 de ani în industria farmaceutică,  specializată în producția de medicamente sub forme solide de dozare: tablete, capsule și plicuri

Faliment

TUNELE SA

Este o companie ce a fost specializata in executarea lucrărilor  de construcţii a drumurilor şi a căilor ferate si oferea produse şi servicii constând în construcții de tunele de cale ferată şi rutiere, poduri şi viaducte, drumuri, construcţii civile şi industriale, alimentări cu apa, galerii şi staţii de metrou, subtraversări căi de comunicaţii, fundaţii speciale, hidroizolarea construcţiilor, galerii hidrotehnice, canalizări, căi ferate, demolări controlate, consolidări, îmbunătăţiri funciare.

CONCEFA SA SIBIU

Obiect de activitate construcția de clădiri și lucrări de geniu civil.

Armax Gaz SA

lider naţional în producerea de aparatură şi echipamente destinate industriei gazeifere şi petroliere”, companie care oferă servicii în industria gazelor, acoperind arii diverse – de la producţia, transportul şi distribuţia de gaze naturale, la domenii conexe, precum proiectarea recipienţilor sub presiune, confecţiilor şi structurilor metalice, construcţiilor civile şi industriale.

FORSEV SA

Un reper al industriei grele din Europa de Est, deținând utilaje unice în România, cu o capacitate de producție superioară concurenților din piață.

RADAN IMPEX SA

Companie avand ca obiect de activitate  comerțul cu ridicata a cărnii și produselor din carne și transportul de mărfuri.

LEONARDO SRL

Unul din retailerii de top în industria de încălțăminte

BRICOMAT SA

Companie listată la bursa pe piața AeRO, care face parte din holdingul Atlassib.

TEHNIC TRUST SA

Compania realizeaza lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale.

FERMA SALCIA SA

Fabricarea produselor din carne.

AGROLI GROUP SRL

Companie ce active in industria carnii de pasare, parte a grupului Libanez Agricola Holding.

REMAT VALCEA SA

Companie ce are ca obiect de activitate Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

VIROMET SA

Este una dintre unităţile chimice de referinţă ale industriei româneşti, aflată pe piața de profil din 1991, cu o bogată tradiţie în domeniul chimiei.

D.O. SYSTEM SECURITY SRL

Are ca obiect principal de activitate – Activități de protecție și gardă, iar serviciile de pază și protecție oferite de companie sunt extinse la nivel național, cu un portofoliu de peste 1 000 de clienți, peste  2000 de obiective monitorizate și peste 230 de angajați ce-și desfășoară activitatea în Brașov, Covasna, București și Constanța.

Faliment

AMROM CONIMPEX SRL

Societate ce a activat în domeniul industriei hoteliere în Poiana Brașov, nume recunoscut pentru serviciile de cazare, alimentație publică (mese festive, conferințe) și servicii turistice, oferite prin intermediul celor două hoteluri, Rina Vista 3* și Rina Tirol  3*  

TETKRON SRL

Societate care și-a început activitatea ca operator al serviciului public local de termoficare, asigurând distribuția de energie termică către consumatorii din Municipiul Brașov abonați la sistemul de alimentare cu energie termică centralizat (SACET) și care, în perioada de reorganizare, a ales să își diversifice activitatea intrând pe piața lucrărilor de instalații sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, avand numeroase contracte de executie lucrari atât cu instituții publice, cât și cu persoane juridice private.

STEELCAME&FLUID SRL

Companie de producție, complet echipată pentru a produce componente pentru fabricarea metalelor și cilindrilor hidraulici

ANGELLIS SRL

Hotel de 4 stele situat în Timișoara, în imediata apropiere de Iulius Mall.

WITEXT SA

Este o societate comercială cu capital integral românesc autohton. Realizează  confecții accesorii auto și confecții de produse de încălțăminte pentru firme cu renume internațional: Salomon, Fendi, Chanel, Christian Louboutin, MAN, Volvo, Mercedes.

SMART FITNESS STUDIO SRL

Deschis în anul 2011, este primul și  cel mai mare lanț de Săli de fitness din vestul țării.

Hai să vorbim!