Skip to main content

Echipa Eurosmart

Echipa noastră aduce experiența proprie și abilitățile dobândite în anii de activitate în serviciile oferite companiilor aflate în dificultate, fie că acestea se află în risc de insolvență, fie că au nevoie de sprijin pentru gestionarea unor proceduri de restructurare în afara insolvenței, inclusiv prin accesarea facilităților fiscale prevăzute de legislația în vigoare.

Managing Partner

Denisa Brătfelean

Denisa Brătfelean aduce în cadrul Eurosmart o expertiză profundă în domeniul insolvenței, cu peste un deceniu de experiență semnificativă. Promovează o abordare progresistă și inovatoare în cadrul mediului de afaceri românesc, evidențiind prin acțiunile sale capacitatea de a transforma provocările în oportunități de succes alături de o echipă dedicată și competentă.

Educația în economie, consolidată prin programele academice de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, îi conferă o bază solidă de cunoștințe. Aceasta este îmbogățită prin finalizarea unui masterat în Management Contabil, Audit și Control, perioadă în care și-a dezvoltat competențele esențiale în supravegherea financiară și gestionarea strategică a afacerilor, cu o aplicabilitate directă în managementul situațiilor de insolvență.

În calitate de practician în insolvență licențiat și expert contabil, Denisa demonstrează o perspectivă profundă și pragmatică asupra gestionării dificultăților financiare și a strategiilor de redresare. Experiența sa cuprinde reorganizarea unor entități de renume, precum Turoag (Hanul Ancuței) sau Romsoft, dar și administrarea cazurilor complexe de insolvență, precum Radet Constanța, consolidându-și astfel expertiza și dedicarea către identificarea și implementarea soluțiilor strategice sustenabile.

La Eurosmart, Denisa își valorifică expertiza economică și experiența în managementul insolvenței pentru a promova o cultură colaborativă, orientată către soluționarea provocărilor prin inovație și know-how financiar. Obiectivul său principal este de a ghida afacerile prin perioadele dificile, aplicând strategii inovatoare care să asigure o recuperare durabilă și o creștere pe termen lung.

Managing Partner

Mihaela Bocea

Cu peste zece ani de experiență specializată în insolvență, Mihaela Bocea este o figură centrală în cadrul echipei Eurosmart. Mihaela dovedește prin toată activitatea sa, abilitatea de a echilibra înțelegerea profundă a aspectelor umane în situații de afaceri critice, cu implementarea de soluții structurate și eficiente.

Fundamentul abordării sale strategice este consolidat de o educație juridică solidă, obținută la Facultatea de Drept a Universității Transilvania din Brașov. Activând ca avocat în cadrul Baroului Brașov începând cu anul 2009 și devenind practician licențiat în insolvență în 2013, precum și membru al Comisiei de Disciplină Locale UNPIR Brașov, Mihaela a demonstrat o aplicare consecventă și continuu perfecționată a cunoștințelor juridice în contextul afacerilor.

Prin gestionarea unor cazuri de reorganizare judiciară extrem de complexe, implicând entități de marcă din regiunea centrală, precum ICCO GROUP (ICCO SRL, ICCO ENERG, ICCO ELECTRIC), ENERGO SA, SANTA SA, LE FRU MARIN și ARMAXGAZ S.A., Mihaela denotă o capacitate remarcabilă de a naviga prin provocări dificile și de a formula soluții strategice bine structurate.

La Eurosmart, rolul său transcende gestionarea cazurilor de insolvență, asumându-și de asemenea și conducerea unei echipe angajate spre excelență și etică profesională. Adoptând o perspectivă amplă, Mihaela prioritizează înțelegerea amănunțită a contextului fiecărei afaceri, angajându-se să elaboreze strategii care să asigure succesul. Scopul său este de a sprijini afacerile în perioade de adversitate, folosind empatie, planificare strategică și soluții durabile, cu scopul de a pava drumul către recuperare financiară și stabilitate.

Managing Partner

Silvana Sermer

Silvana Sermer reprezintă un pilon de forță și expertiză la Eurosmart, cu un parcurs impresionant de 15 ani activi și plini în domeniul dreptului insolvenței, ancorat într-o profundă apreciere a valorii integrității. Convingerea sa că integritatea este esențială pentru a influența pozitiv chiar și cele mai provocatoare cazuri caracterizează abordarea sa profesională.

Educația juridică, obținută la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, a pus temelia pentru dezvoltarea unei baze solide de cunoștințe juridice și un angajament ferm față de etică. Licențiată ca practician în insolvență în 2007, Silvana a demonstrat o dedicare constantă în tratarea cazurilor de insolvență cu o claritate morală și profesionalism de excepție.

Ca membru al Insol Europe din 2015, o organizație cheie pentru profesioniștii din insolvență la nivel european, Silvana și-a lărgit perspectiva și rețeaua profesională, dobândind repere valoroase ce au îmbogățit eficiența cu care abordează cazurile de insolvență. A coordonat cu succes proiecte complexe de reorganizare pentru entități precum grupurile IRS, EUROHOLDING, CETARAD, C+C SA, Smart Fitness Studio și Aton Transilvania, consolidându-și astfel statutul de expert de încredere și eficient în domeniul insolvenței.

În rolul său de Managing Partner la Eurosmart, Silvana conduce operațiunile companiei cu o vigilență constantă pentru menținerea celor mai înalte standarde de integritate și excelență profesională. Strategia sa în domeniul insolvenței se distinge prin angajamentul față de practici etice, gândire strategică și o analiză meticuloasă a detaliilor fiecărui caz. Prin leadershipul său, demonstrează cum principiile de integritate și profesionalism pot schimba dinamica rezultatelor în situații de insolvență complexe, oferind o traiectorie clară către recuperare și stabilitate pentru afacerile afectate.

Partner

Alexandra Gălățan

Alexandra Gălățan reprezintă un pilon de profesionalism și dedicare în cadrul Eurosmart, având o contribuție semnificativă la menținerea celor mai înalte standarde de servicii profesionale și la propulsarea succesului atât al firmei, cât și al clienților săi. Cariera ei este susținută de o fundație educațională impresionantă și de o experiență vastă în managementul cazurilor complexe de insolvență.

Convinsă de necesitatea adaptabilității în situații complexe, Alexandra adoptă o metodologie orientată către soluții în gestionarea proiectelor de insolvență, de la administrare, la lichidare.

Educația sa juridică, căpătată la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, completată cu studii avansate în „Științe Penale și Criminologie” la aceeași instituție, au echipat-o pe deplin cu un arsenal de cunoștințe și abilități specifice domeniului insolvenței.

Debutul în sectorul profesional al insolvenței în 2014 a fost marcat de implicarea în cazuri de mare anvergură, precum procedura de insolvență a Cord Blood Center, evidențiind competențele și adaptabilitatea, și demonstrând înțelegerea dinamicilor de restructurare corporativă.

Ca Partener la Eurosmart, Alexandra contribuie decisiv nu doar la soluționarea cu succes a procedurilor de insolvență, ci și la concretizarea viziunii strategice a companiei. Experiența ei vastă, consolidată de baza educațională robustă, îi conferă abilitatea de a naviga echipa prin complexitățile juridice, cu obiectivul de a asigura rezultate pozitive pentru clienți. Abordarea sa cuprinzătoare include analiza juridică riguroasă, strategia afișată și recunoașterea aspectului uman în afaceri, accentuând semnificația leadership-ului prin integritate și profesionalism în fața provocărilor pe care insolvența le aduce clienților Eurosmart.

Business Development Manager

Gheorghe Florea

Gheorghe Florea se distinge în cadrul echipei noastre având peste un deceniu de expertiză consolidată în domeniile Dreptului și Vânzărilor, subliniind valoarea inestimabilă a colaborării strânse între clienți angajați și echipe dedicate. Formarea sa academică în drept, realizată la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, i-a oferit o fundație solidă pentru a naviga cu succes prin complexitățile juridice și de business.

Începând cu 2015, când a devenit practician licențiat în insolvență, Gheorghe a excelat în combinarea cunoștințelor juridice cu cele din domeniul vânzărilor, dobândind astfel o perspectivă unică asupra revitalizării și dezvoltării afacerilor. Această intersecție de competențe îl face extrem de eficient în gestionarea situațiilor financiar precare ale companiilor și în proiectarea strategiilor de redresare.

Specializându-se în orchestrarea tranzacțiilor complexe care implică activele companiilor în impas financiar, experiența sa recentă i-a aprofundat înțelegerea dinamicii pieței și a perfecționat aptitudinile de a identifica și exploata oportunitățile în medii de afaceri extrem de competitive.

Ca Business Development Manager în cadrul Eurosmart, Gheorghe iese din limitele rolului tradițional de identificare a oportunităților de creștere, fiind un partener esențial în cultivarea și întărirea relațiilor cu clienții. El este dedicat înțelegerii aprofundate a fiecărui caz în parte și lucrează îndeaproape cu clienții pentru a descoperi soluții aliniate la obiectivele lor specifice. Misiunea sa principală este de a asigura că fiecare interacțiune aduce valoare adăugată, reiterând angajamentul Eurosmart către excelență și satisfacția deplină a clienților.

Chief Financial Officer

Cristina Moisi

Cristina Moisi ocupă o poziție esențială în cadrul echipei Eurosmart, având un aport decisiv în domeniul Analizei și Controlului Financiar. Având peste zece ani de angajament în sectorul financiar, Cristina are un rol decisiv în consolidarea poziției financiare a companiei și în orientarea strategică a deciziilor de afaceri. Sub îndrumarea sa, Eurosmart reușește să navigheze eficient prin aspectele financiare caracteristice mediului de business actual, ajustând deciziile corporative în concordanță cu obiectivele de afaceri și evoluțiile din piață.

Ca Director Financiar (CFO), Cristina supraveghează integral aspectele financiare ale Eurosmart, incluzând analiza financiară, planificarea bugetară, managementul riscului și raportarea financiară. Prin abordarea sa, care îmbină meticulozitatea cu viziunea strategică, asigură că deciziile financiare întăresc cursul și ambițiile companiei. Expertiza sa în analiza și controlul financiar permite identificarea precisă a oportunităților de dezvoltare și a zonelor ce necesită optimizare, menținând în același timp stabilitatea financiară și conformitatea legislativă.

Cristina se distinge însă și prin abilitatea de a interveni activ în rezolvarea situațiilor financiare complexe ale clienților, depășind astfel sfera tradițională a responsabilităților de CFO. Această implicare directă subliniază dedicarea sa către succesul și satisfacția clienților Eurosmart.

Promovând o cultură organizațională centrată pe conștientizarea și disciplina financiară, Cristina joacă un rol important în asigurarea unei înțelegeri transversale a impactului deciziilor asupra sănătății financiare a companiei. Această viziune este crucială pentru asigurarea unui succes durabil și a creșterii continue într-un mediu concurențial.
Contribuția Cristinei Moisi în calitate de Director Financiar la Eurosmart este indispensabilă în menținerea și amplificarea performanței financiare. Conducerea sa strategică și expertiza în domeniul financiar reprezintă coloana vertebrală a creșterii și prosperității sustenabile a Eurosmart.

Business Development Manager

Cristian Gherghel

Cristian Gherghel este o componentă vitală în echipa Eurosmart, demonstrând un angajament excepțional în domeniul insolvenței, îmbogățit de o profundă expertiză în sectorul bancar. Având peste trei ani de experiență, Cristian se distinge prin adoptarea unor soluții inovatoare, fundamentate pe o cunoaștere detaliată a industriei financiare.
Educația sa a început la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, unde a obținut licența în Științe Economice, cu o specializare în domeniul bancar și financiar, stabilind o bază solidă pentru cariera sa ulterioară. Această pregătire inițială i-a oferit o înțelegere profundă a mecanismelor financiare, esențiale pentru navigarea în lumea afacerilor.

Continuând studiile, Cristian a finalizat un masterat în Tehnici și Politici Bancare la aceeași universitate, ceea ce i-a permis să capete o perspectivă mai amplă asupra sectorului bancar și să-și dezvolte competențe avansate în analiza și gestionarea mediilor financiare complexe.

După ce a devenit practician licențiat în insolvență în 2018, Cristian a aplicat eficient sinergia dintre cunoștințele sale bancare și competențele financiare în domeniul insolvenței, aducând o contribuție valoroasă în rolul său. A jucat un rol important în restructurarea strategică și operațională a unor conglomerate majore, oferind soluții integrale și consultanță de specialitate.

La Eurosmart, Cristian este un coleg de excepție, ce aduce un aport semnificativ în explorarea și cultivarea oportunităților de afaceri, adaptând serviciile firmei la cerințele în continuă schimbare ale clienților.
Cu o abordare ce înglobează înțelegerea detaliată a caracteristicilor industriei și aplicarea de strategii inovatoare, personalizate, contribuie esențial la concretizarea unor rezultate eficiente și durabile. Dedicarea sa față de creșterea Eurosmart, a partenerilor și clienților noștri este evidentă prin soluțiile inovatoare și profunda expertiză de specialitate pe care le aduce în fiecare proiect.

Echipa EUROSMART se distinge prin capacitatea de a oferi consultanță multidisciplinară, adaptând soluțiile la dinamica pieței și la nevoile specifice ale fiecărui client. Expertiza diversă a membrilor echipei permite o viziune 360 asupra provocărilor, facilitând identificarea celor mai eficiente strategii.

Hai să vorbim!