Skip to main content

Despre Eurosmart

„Este mai bine să ai o persoană care lucrează cu tine decât trei persoane care lucrează pentru tine” - este un gând care descrie spiritul echipei EUROSMART.

Momentele dificile ale unei afaceri reprezintă oportunitatea unui „restart” – iar echipa EUROSMART are cunoștințele, instrumentele și experiența necesară pentru reorganizarea societăților în contextul insolvenței.

Credem cu adevărat în soluții și posibilități pentru reorganizarea oricărui business, înainte de a lua în calcul falimentul.

Suntem specializați și capabili în gestionarea unor proceduri complexe, cu implicații economice, juridice, de management și marketing.

Dincolo de expertiză, avem experiența sutelor de contracte derulate cu succes, de aici încrederea și viziunea 360 în abordarea noilor clienți.

EUROSMART, business restart.

Istoric

În spatele oricărei acțiuni inteligente stă o informație corectă. La Eurosmart vizam proceduri complexe, pachete de reorganizari si lichidari judiciare, cu implicatii juridice si economice de repoziționare, management, marketing sau de echipă.

De peste un deceniu oferim opțiuni pentru alegeri benefice și o direcție ascendentă societăților aflate în insolvență.

Logistică

5 filiale la nivel național și peste 40 de specialiști care cred în strategii pe termen lung și o nouă viață a companiilor aflate în cumpănă. Suntem în topul profesioniștilor din industrie prin rezultatele obținute de membrii echipei noastre în cadrul procedurilor de lichidare şi reorganizare, peste 300 de proceduri gestionate cu succes până în prezent.

EUROSMART propune o nouă viziune mediului de afaceri: mai mult decât proceduri pentru companii aflate în insolvență. Echipa noastră caută potențialul unei afaceri în momentele critice și ajută antreprenorii să se dezvolte pe termen lung.

Valori

1

Integritate

În activitatea noastră suntem ghidați de principii precum încrederea și sinceritatea între partenerii de afaceri; corectitudinea în negocieri şi în îndeplinirea obligaţiilor contractuale; respectarea întocmai a tuturor angajamentelor asumate; reciprocitatea avantajelor oferite și a riscurilor. Astfel, ne desfășurăm activitatea urmând principii etice solide și riguroase și dăm dovadă de coerență în respectarea lor indiferent de situație.
2

Expertiză

Abordăm orice colaborare cu mentalitatea imposibilului divizat in mici posibilitati. Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiență în gestionarea situațiilor de criză, aceasta fiind transpusă și adaptată pentru identificarea celei mai bune soluții în proiectele instrumentate.
3

Pasiune

Punem pasiune în tot ceea ce facem, acesta fiind ingredientul nostru secret. Ne dorim să fim mereu lângă partenerii noștri, să îi sprijinim și să ne asigurăm că fiecare proiect este unul de succes.

Hai să vorbim!